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Antimutagenic and anticancer effects of bamboo salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-315] Antimutagenic and Anticancer Effects of Chitosans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antimutagenic Activity and In Vitro Anticancer Effects of Bamboo Salt on HepG2 Human Hepatoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-260] Physicochemical Properties, Antimutagenic and Anticancer Effects of Three Kinds of Short-term Fermented Soybean Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-312] Antimutagenic and Anticancer Effects of Canned Leaf Mustard Kimchis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P10-79] Anticancer and Antimutagenic Activity after Simulated Digestion of Ethanol Extract from White, Red and Yellow Onions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Anticancer and Antimutagenic Activities after Simulated Digestion of Ethanol Extracts from White, Red and Yellow Onions
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
Aqueous Chlorine Dioxide Treatment Decreases Microbial Contamination and Preserves Sensory Properties of Mackerel During Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
한방재료 추출물 처리 및 저장방법에 따른 간고등어의 물성변화
Food Science and Preservation
2005 .12
Chitosan의 in vitro 돌연변이 억제효과 및 세포내 작용 특성
한국식품과학회지
1996 .12
[P3-20] Development and Characterization of High Quality Salted Mackerel using Enzyme Hydrolysates of Ecklonia cava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
김치의 영양학적 평가와 항돌연변이 및 항암효과
한국식품영양과학회지
1995 .01
Antimutagenic Effect of Solvent Extracts of Korean Fermented Soybean Products
Food Science and Biotechnology
1996 .12
고추장 제조시 발효가 항돌연변이 및 in vitro 항암효과에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2014 .12
Chemical Properties of Bamboo Salt and Changes in Anticancer Effects of Desalination of Bamboo Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Physicochemical indicators of analysis of mackerel during storage at low temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
해밀토니안기법을 이용한 대형선망어업의 고등어․전갱이 최적어획량 결정
해양정책연구
2011 .12
녹차추출물 및 죽염처리에 의한 된장의 항돌연변이 및 in vitro 항암활성 증진효과
한국식품영양과학회지
2007 .01
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