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Quality Characteristics of Commercial Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
소금 종류에 따른 김치의 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2010 .02
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
구 소련거주(독립국가연합) 한인들의 김치 이용의 실태에 관한 조사 - 1. 김치와 식생활
한국식품영양과학회지
1996 .08
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Correlation Studies between Spring Kimchi Cabbage and Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage and Kimchi Seasoning for the Potential Use as DIY (Do It Yourself) Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
김치원료 배추의 품질 진단 및 평가방법
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
마산, 창원지역 중학생의 김치에 대한 지식 및 인식조사
대한영양사협회 학술지
2003 .01
Sensory Characteristics of Commercial Salted-Kimchi cabbage Using Quantitative Descriptive Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
The Quality Characteristics Comparison of Spring and Winter Salted-Kimchi Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Qualities Test of Autumn Cultivated Chinese Cabbage for Kimchi Production
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Alaska의 국립공원
국립공원
1983 .01
마산 , 창원지역 중학생의 김치에 대한 기호도 및 섭취실태
대한영양사협회 학술지
2002 .01
Quality Characteristics of Myung-Tae (Alaska pollack) Sikhae during Fermentation
Food Science and Biotechnology
2000 .01
EFFECT OF ULTRAVIOLET RADIATION ON REDUCTION OF FOOD SPOILAGE MOLDS AND QUALITY OF THE SURFACE OF DRIED ALASKA POLLACK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Quality Analyses of Kimchi Prepared with Different Salt Type and Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
인삼첨가가 배추김치의 보존성과 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .04
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