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Tissue-specific mercury level and distribution from humboldt squid (Dosidicus gigas) from South East Pacific Ocean
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Texture Softening of Beef and Chicken by Enzyme Injection Process
한국축산식품학회지
2015 .01
비협력적 어업 관리가 한국 오징어 어획량에 미치는 영향
수산해양교육연구
2025 .02
계절성을 고려한 가공유형별 오징어 소매가격 예측모형 비교 분석
수산해양교육연구
2018 .08
SFA를 이용한 오징어 근해채낚기어업의 생산성 및 기술적효율성 추정에 관한 연구
수산해양교육연구
2021 .02
울릉도 오징어 어획량 변동 특징 및 울릉도 오징어 산업 발전방안
수산해양교육연구
2019 .12
기후변화와 서식지 수온 변화에 따른 북서태평양 살오징어(Todarodes pacificus)의 어획량 변동
한국수산과학회지
2018 .06
A Method for preparation of seasoning products containing mushroom and squid
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Behavioral response of purpleback flying squid Sthenoteuthis oualaniensis (Mollusk; Cephalopod) to the flashlight artificial bait colors
Fisheries and Aquatic Sciences
2023 .05
Biofunctional Properties of Enzymatic Squid Meat Hydrolysate
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
염도 변화에 따른 오징어 액젓의 이화학적 및 관능 특성 비교
산업식품공학
2018 .01
Isolation of Weissella strains as potent probiotics to improve antioxidant activity of salted squid by fermentation
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Study on the improvement of production process to establish the quality stability of squid Jeotkal with roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
오징어 채낚기 낚시의 야광이 어획에 미치는 영향
수산해양기술연구
2019 .01
Development of a quality index for the fresh-distributed squid (Todarodes pacificus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Differential anticancer effect of fermented squid jeotgal due to varying concentrations of soymilk additive
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
오징어 염지공정에서 물질전달의 수학적 모델링
산업식품공학
2020 .01
Quality Properties of Jeung-Pyun Manufactured with Enzymatic Squid Hydrolysate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Mitigating effect of dietary bromelain on inflammation at the injection site of food-and-mouth disease vaccine
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Development of Survival Prediction Models for Pathogenic Escherichia coli in Salted Small Octopus and Dried Shredded Squid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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