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청국장 유래 Bacillus licheniformis의 β-Galactosidase 특성
한국미생물·생명공학회지
2012 .01
Bacillus licheniformis 분리균 2종의 α-Galactosidase 생산성과효소특성
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
된장에서 분리된 Bacillus licheniformis의 β-galactosidase 생산성과 효소특성
한국미생물·생명공학회지
2014 .01
Bacillus licheniformis로부터 생산된 α-Galactosidase의 가수분해 활성
미생물학회지
2004 .12
Purification and Characterization of Guar Galactomannan Degrading α-Galactosidase from Aspergillus oryzae DR-5
Journal of Microbiology and Biotechnology
2004 .01
Production of α- and β-Galactosidases from Bifidobacterium longum subsp. longum RD47
Journal of Microbiology and Biotechnology
2014 .01
β-Galactosidase 생산 유산균 선별 및 특성 조사
미생물학회지
2006 .09
α-Galactosidase from Bacillus megaterium VHM1 and Its Application in Removal of Flatulence-Causing Factors from Soymilk
Journal of Microbiology and Biotechnology
2010 .01
사찰의 된장에서 분리된 Bacillus licheniformis YB-1234의 내열성 α-Amyalse
한국미생물·생명공학회지
2012 .01
Stability of Bacillus licheniformis in culture condition
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
Paenibacillus woosongensis의 만난분해 효소활성
미생물학회지
2010 .12
Aspergillus niger ATCC 16513과 대두(Glycine max. L) $\alpha$-galactosidase의 kinetic 성질
자연 과학 논문집 : 배재대학 첨단과학연구소
1992 .01
Extracellular proteases from Bacillus licheniformis : partial purification and characterization
미생물학회지
1989 .09
호알칼리성, 고온성 Bacillus sp. TA-11의 분리와 $\beta$-galactosidase의 생산
자연 과학 논문집 : 배재대학 첨단과학연구소
1992 .01
Enhancement of Sensitivity in Interferometric Biosensing by Using a New Biolinker and Prebinding Antibody
Journal of Microbiology and Biotechnology
2006 .01
Mortierella sp. 유래 α-Galactosidase의 기질특이성
한국미생물·생명공학회지
2011 .01
Bacillus coagulans NRR1207이 생산하는 α-galactosidase에 의한 대두박 비소화성분의 가수분해
생명과학회지
2018 .11
Enhanced Enzyme Activities of Inclusion Bodies of Recombinantβ-Galactosidase via the Addition of Inducer Analog after L-ArabinoseInduction in the araBAD Promoter System of Escherichia coli
Journal of Microbiology and Biotechnology
2008 .01
대두의 발효에 따른 $\alpha$-Galactosidase활성 및 Stachyose, Raffinose 함량 변화
한국식품조리과학회지
1998 .01
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