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Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities of Several Mixed Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 유통 혼합잡곡 제품의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .02
Change in Physical Properties of Cooked Rice Stored in Electric Rice Cooker
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
혼합잡곡의 항산화 활성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
발아 조와 기장 첨가 밥의 호화 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Effect of soaking conditions on physicochemical properties and sensory quality of cooked glutinous rice with an electric rice cooker
Food Science and Preservation
2024 .08
Effect of Cooking Methods on Phenolic Compounds and Their Radical Scavenging Activity of Cooked Rice and Sorghum Mixtures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
자포니카 장립종 장원형 벼 계통 개발 및 특성분석
한국육종학회지
2018 .01
기장 첨가 잡곡밥의 취반 및 항산화 특성에 미치는 취반방법의 영향
한국식품영양학회지
2017 .04
찰벼 수분함량에 따른 외관 및 취반 특성 변이
한국국제농업개발학회지
2016 .01
쌀 수출을 위한 국내 양곡부두운영현황에 관한 연구 : 부산지역 중심
수산해양교육연구
2015 .08
Changes in cooked rice volatiles as affected by pressurized and overheated cooking conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
현미, 발아현미, 보리, 메밀의 주요 성분 및 건강 기능성
산업식품공학
2016 .01
재가열에 따른 벼 품종별 밥의 물리적 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
취반기의 가열 방식별 취반미의 특성 비교 분석
한국식품영양학회지
2017 .06
Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Effects of Mixed Grains Composed of Functional Material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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