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두류의 Quick Cooking방법 개발과 이것이 제품 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1983 .09
Physicochemical Properties of Rice Cooked along with Various Mixed Grains and by Different Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Commercial Red bean Sediments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
팥 종피에서의 색소 추출과 저장 안정성
경북대농학지
2010 .01
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Thawing Methods and Storage Periods on the Quality of Frozen Cooked Rice
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
Effect of Cooking Condition on the Water-Soluble Flavor Precursors in Various Beef Muscles from Hanwoo (Korean Cattle)
한국축산식품학회지
2013 .01
재가열에 따른 벼 품종별 밥의 물리적 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of Cooking Methods on Phenolic Compounds and Their Radical Scavenging Activity of Cooked Rice and Sorghum Mixtures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Identification and Characteristics of Microorganism Isolated from Spoiled Red Bean Paste
Food Science and Biotechnology
2004 .12
[S11-4] Anti-obesity Effect of Onion Containing Red Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of Infrared heating treatment conditions on the cooking properties of black beans (Seoritae)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
요리cook 조리cook
월간 닭고기
2007 .01
취반방법이 즉석쌀밥의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1987 .12
밥의 압출시험에 의한 취반가수량 결정에 관한 연구
한국식품과학회지
1994 .02
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