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식품 중 식이섬유(Dietary fiber)의 의미와 기능성 고찰 : 식이섬유의 특성과 기능을 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
국내 농산물 및 해조류의 가열처리에 따른 식이섬유 함량 비교
한국식품영양학회지
2022 .08
Characterization of extract from seaweeds to utilize it as dietary fiber
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Dietary Fiber and Free Sugar Content for Nutritional Information by Variety of Tomato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of Dietary Fiber Content by Variety of Corn for Establishment of Korea Standard Food Composition Table DB
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
2018년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량 분석 : 총식이섬유 (Total Dietary Fiber)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
2019년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량 분석: 총식이섬유 (Total Dietary Fiber)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
2020년 식품영양성분 DB구축을 위한 함량 분석: 총식이섬유 (Total Dietary Fiber)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식이섬유 첨가가 돈육 혼합물의 품질특성에 미치는 영향
동물생명과학연구
2015 .06
Whole Grains, Dietary Fiber, and Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Research insights into omega-3 fatty acids as dietary supplements in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Relationship among the use of food-related content, dietary behaviors, and dietary self-efficacy of high school students in Seoul and Gyeonggi areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Guidelines for Dietary Education Based on Seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Dietary Fiber and Free Sugar Content Analysis by Variety of Hot Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Dietary Lipid Sources on Body Fatty Acid Composition of Chinese Longsnout Catfish Leiocassis longirostris Günther
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
The Association between Dietary Fat Pattern and the Risk of Type 2 Diabetes
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
Effect of two different dietary lipid sources on fatty acid composition and accumulation of rockfish (Sebastes schlegeli)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
The Composition of Dietary Fiber, Crude Fiber, Free Sugar, and Amino Acid on the Pulp, Outer Skin and Puree of Corni fructus Fruit"s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
보검선인장과 저단선인장의 열매와 줄기 영양성분 조성
한국식품영양학회지
2016 .10
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