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Utilization of Transglutaminase for the Improvement of Binding Capacity in Restructured Meat Products Manufactured with PSE Pork Hams
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
돼지의 계류시간, 전살전압 및 도체냉각조건에 따른 PSE 발생율 비교
한국축산식품학회지
2003 .01
PSE돈육 드립의 열안정성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2000 .01
돼지의 출하일령, 수송시간 및 계류시간에 따른 PSE 발생율 비교
한국축산학회지
2003 .01
연구결과-PSE돈육 발생 방지할 수 있다
양돈
1998 .01
전기 및 CO2 실신에 따른 돈육의 PSE 발생률 비교
한국축산학회지
2005 .01
돼지 실신방법에 따른 PSE 발생율 비교
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
PSE돈육과 PSS와의 관계
양돈
1984 .01
Preferences and Consumption Patterns of Consumer to Develop Processed Pork Products for Export
한국축산식품학회지
2012 .01
Effect of Irradiation on the Quality of Pale, Soft, Exudative (PSE) Pork During Storage at 4℃
Korean Journal of Agricultural Science
2007 .06
몽골 돼지고기 시장 분석 및 수출 지속 가능성
Food Science and Preservation
2005 .10
감마선 또는 전자선 조사된 분쇄돈육과 돈육패티의 저장 중 품질특성 비교
한국축산식품학회지
2009 .01
Comparison of Postmortem Meat Quality and Consumer Sensory Characteristic Evaluations, According to Porcine Quality Classification
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
가공조건이 Pork Cutlet의 물리적 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
물퇘지(PSE돈육) 발생원인과 방지요령
양돈
1997 .01
Prevalence of pale, soft, and exudative (PSE) condition in chicken meat used for commercial meat processing and its effect on roasted chicken breast
한국축산학회지
2016 .01
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