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茶葉의 成分에 關한 硏究
한국식품과학회지
1977 .03
The Effects of Tea Manufacturing Methods on the Contents of Chemical Components and Antioxidative Activity in Tea Infusions
Food Science and Biotechnology
2004 .04
감(Diospyros kaki, Thumb)잎차의 화학 성분
한국식품영양과학회지
1995 .10
방사성(放射性) 동위체도입(同位體導入)과 그 추적기술(追跡技術)에 의(依)한 수도근계(水稻根系) 활성상(活性相)의 해명(解明)과 개선(改善)에 관(關)한 연구(硏究) - 특수성분(特殊成分) 결핍(缺乏) 답토양(沓土壤)에서의 용수조절(用水調節) 효과(效果)에 대(對)하여-(제1보)(第1報) -
Applied Biological Chemistry
1972 .01
Change in Phenolic Compound Components and Antioxidant Activities of Tea Leaf Pickles During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
녹차의 특수성분 및 항십이지장궤양에 미치는 영향
한국식품과학회 심포지엄
1993 .06
두충차와 감잎차의 향기성분
한국식품과학회지
1990 .08
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
잎담배 성분 및 분석
한국연초학회지
2008 .01
Changes of Chemical Components and Physiological Activities during Semi-Fermentation Tea Manufacturing Process Using Green Tea Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
살균처리가 인삼엽록차의 화학성분에 미치는 영향
한국식품과학회지
1992 .02
국내산 반발효차의 향기성분
한국식품과학회지
2001 .10
韓國 自生茶葉의 香氣成分
한국토양비료학회지
1997 .09
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
茶 製造中의 主要成分의 化學的 變化
한국식품영양과학회지
1983 .06
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