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Function of Nonfish Proteins in Surimi-Based Cel Products
한국식품조리과학회지
1994 .01
Nondestructive Estimation of Average Wood Moisture Content Using Surface Temperature Rise by Radiation Heating and Moisture Gradient
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
1999 .01
목재내(木材內)의 수분확산(水分擴散) 및 전달현상(傳達現象)에 관한 실험적 검정(檢定)
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
1996 .01
SDS-Gel을 이용한 요단백 전기영동법
대한임상검사과학회지
2000 .01
낙엽송재 내 수분의 내부이동 및 표면방사 평가
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2007 .01
분리 대두 단백질 첨가에 의한 증편의 이화학적 특성
동아시아식생활학회지
2008 .02
Predicting Final Moisture Contents of Kiln-dried Western Hemlock Boards I: Distribution of Moisture Contents along the Length
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2009 .01
도토리와 밤전분 gel의 물리적 특성 비교
한국식품조리과학회지
1991 .01
보존에 따른 녹두 전분 gel의 관능적, 텍스쳐 특성변화
한국식품조리과학회지
1999 .01
Comparative Analysis of Dynamic Moisture Movement Testers
패션 비즈니스
2011 .01
Proteome analysis of human stomach tissue : Separation of soluble proteins by two - dimensional polyacrylamide gel electrophoresis and identification by mass spectrometry
한국생명과학회 심포지움
2002 .12
관행열기건조(慣行熱氣乾操)와 고온건조(高溫乾燥) 침엽수재(針葉樹材)의 함수율(含水率) 측정법(測定法)에 의한 평형함수율(平衡含水率) 비교(比較)
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
1994 .01
Climate Change Impacts in Natural Resources and Livestock in Mongolia Climate
제4기학회지
2004 .01
Soil moisture prediction using a support vector regression
한국데이터정보과학회지
2013 .04
Determination of Moisture Index in Korea
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2018 .01
각기 다른 단백질섭취 수준에서 본 식이단백질의 질이 단백질대사에 미치는 영향 : Simulation Model을 이용하여
한국영양학회지
1993 .12
NUMERICAL SOLUTION FOR THE PARAMETER ESTIMATION OF THE MOISTURE TRANSFER COEFFICIENT
호남수학학술지
2010 .01
수분-열처리에 의해 제조한 멥쌀가루의 특성
한국식품조리과학회지
2006 .01
지방첨가가 녹두전분 gel의 texture에 미치는 영향 제 2 보 : 관능검사에 의한 평가 및 관능검사와 기계적 검사의 상관관계
한국식품조리과학회지
1992 .01
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