지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Angiotensin Converting Enzyme 저해물질과 특성
식품과학과 산업
1998 .12
전통된장으로부터 Angiotensin Converting Enzyme 저해물질의 분리
한국식품과학회지
1999 .06
된장으로부터 Angiotensin Converting Enzyme(ACE) 저해 Peptide의 분획
한국식품과학회지
1995 .04
The characterization of angiotensin-I converting enzyme inhibitory peptides from marine microalgae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Angiotensin I-Converting Enzyme 저해 활성이 있는 발효유의 제조 특성
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
Isolation of Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory Peptide from Soybean Hydrolysate
Food Science and Biotechnology
2000 .12
다시마 유산균 발효 제품 개발을 위한 유용 유산균의 분리 및 그 특성
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
[P8-135] Isolation and Purification of Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory Peptide from Skate Skin Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P9-14] Purification and Characterization of Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory Peptide from Freshwater Zooplankton
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
한국산 녹차로부터 분리한 Flaven-3-ol 화합물의 Angiotensin Converting Enzyme 저해효과
한국식품과학회지
1993 .06
Antioxidant and angiotensin-I converting enzyme inhibitory peptides from Hippocampus abdominalis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
오징어 간 액젓으로부터 분리된 Angiotensin Converting Enzyme 저해 Peptide의 특성
한국식품영양과학회지
2010 .11
Purification and Identification of Angiotensin-I Converting Enzyme Inhibitory Peptide from Kidney Bean Protein Hydrolyzate
Food Science and Biotechnology
1999 .06
A NOVEL PEPTIDE ISOLATED FROM Spirulina sp. GASTROINTESTINAL HYDROLYSATE INHIBITS ANGIOTENSIN I-CONVERTING ENZYME AND ANGIOTENSIN II STIMULATED VASCULAR DYSFUNCTION FACTORS IN HUMAN ENDOTHELIAL CELLS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Purification and Identification of Angiotensin-I Converting Enzyme Inhibitory Peptide from Small Red Bean Protein Hydrolyzate
Food Science and Biotechnology
2000 .10
[P5-04] 유산균 발효에 의한 고추의 품질 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory peptide from a marine microalgae Spirulina and its inhibitory activities of the angiotensin II-induced vascular dysfunction in human endothelial cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
[P8-92] Isolation and Purification of ACE (Angiotensin-1 Converting Enzyme) Inhibitory Peptide from Enzymatic Oyster Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
김으로부터 분리한 Angiotensin - I Converting Enzyme 저해제의 정제 및 특성
한국식품영양과학회지
2000 .08
0