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저칼로리 저감미도 대체감미료 시장 및 동향
식품과학과 산업
2016 .09
Comparison of Relative Sweetness of Syrup Type Sweeteners by Magnitude Estimation and Paired Comparison
Food Science and Biotechnology
1998 .12
고감미도 감미료(High Intensity Sweeteners)를 이용한 당류저감화
식품과학과 산업
2016 .09
우유와 커피 모델 시스템에 적용된 저열량 감미 소재의 감미도와 감미질
한국식품과학회지
2013 .12
Identification and Characteristics of Microorganism Isolated from Spoiled Red Bean Paste
Food Science and Biotechnology
2004 .12
[S11-4] Anti-obesity Effect of Onion Containing Red Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
감미료의 최신 연구동향과 안전
한국식품위생안전성학회 심포지움
1994 .01
주목받는 기능성 감미료
식품산업과 영양
2010 .12
Analysis of Artificial Sweeteners of Salted Seafood circulated in Chungnam area
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Growth Inhibition on the Strain Isolated from Spoiled Red Bean Paste
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Physicochemical Properties and Antioxidative Activities of Processing Byproducts of Red Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
알코올 첨가에 의한 저식염 고추장의 양조
한국식품과학회지
1985 .06
Sensory and Physicochemical Properties of Selected Sweetener Blends Containing Polyols
Food Science and Biotechnology
2003 .04
There is a Salt that Does Not Increase Blood Pressure Even in Salt-Sensitive Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
HPLC-MS/MS를 이용한 어린이 기호식품중의 감미료 분석
한국식품위생안전성학회지
2010 .01
절임 방법과 소금 종류를 달리하여 제조한 절임 배추의 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2014 .07
대체감미료 당유도체의 유변성에 관한 연구
한국식품과학회지
1990 .12
[P3-67] Manufacture of Chungyang Red Pepper Salt with Korean Solar Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
설탕과 감미료
식품공업
1975 .01
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