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축산식품에 이용하기 위한 쑥 성분중의 생리활성에 관한 연구
한국축산식품학회 학술발표초록집
1998 .01
Biological Effects of Korean Puerariae Radix Catechins on the Liver Function in Rats Administered with Ethanol
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
갈화(Puerariae flos)추출물이 Rat 혈중 Ethanol 농도에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1995 .01
에탄올 농도에 따른 미나리 추출물의 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2015 .06
Antioxidant Activities of 5% Ethanol Extract from Loquat Leaves in Ethanol-treated Liver Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Evaluation of Antioxidant Activity of Ethanol Extracted Tomato Powders as affected by the Ethanol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
한국산 녹차추출물 catechin 성분의 ethanol 재추출 공정 최적화
Food Science and Preservation
2016 .10
유근피 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2012 .02
프로폴리스 용매별 추출물의 생리활성
한국식품영양과학회지
2005 .01
Calcium Channel-blocking Activity of Chinese Balloon Flower (Platycodon grandiflorum) for Producing Blood Pressure-lowering Functional Foods
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
복분자(Rubus coreanum F.) 열수 및 에탄올추출물의 생리활성비교
한국식품영양과학회지
2005 .07
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
녹차 카테킨류의 pH에 대한 안정성 연구
한국식품위생안전성학회지
2002 .01
녹차추출물 성분 catechin이 자외선에 의해 손상된 피부에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
Protective Effects of Loquat (Eriobotrya japonica Lindl.) Leaf Ethanol Extract on Ethanol-Induced Liver Damage in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Treadmill 운동과 DNA 및 칡 Catechin 섭취가 흰쥐 생체내 지방조성과 항산화 활성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2003 .01
[P10-131] Effects of Corn Protein Hydrolysates on the Protection of Liver Function and Ethanol Metabolism in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
(+) - Catechin is a Potent Inhibitor of Intestinal Absorption of Cholesterol in Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
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