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전통시장 대표 음식 개발을 위한 보릿가루 첨가 호떡의 품질특성 및 기호도 평가
한국식품조리과학회지
2018 .01
톳가루와 보릿가루 첨가가 쌀가루 증편의 이화학적·관능적 특성에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2016 .08
옥수수를 보리로 대체 급여 시 육성돈의 성장, 영양소 소화율 및 혈액성상에 미치는 영향
한국환경과학회지
2016 .07
보리순 분말이 고지방식이를 급여한 흰쥐의 항비만 및 지질개선효과
한국지역사회생활과학회지
2019 .05
유산균을 이용한 보리의 발효를 통한 항산화 및 미백 효과
생명과학회지
2018 .04
Comparison of Liquid and Solid-State Fermentation Processes for the Production of Enzymes and Beta-Glucan from Hulled Barley
Journal of Microbiology and Biotechnology
2022 .03
Identification of Bacteria Isolated from Barley Rhizosphere Soil and Their Antifungal Activity
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Antioxidant characteristics and consumer sensory acceptance of Nurungji, a traditional Korean grain food, fortified with barley
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
보리순 분말을 첨가한 도토리묵의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2020 .04
Evaluation of Barley and Wheat Germplasm for Resistance to Head Blight and Mycotoxin Production by Fusarium asiaticum and F. graminearum
The Plant Pathology Journal
2022 .12
Optical Sensing for Evaluating the Severity of Disease Caused by Cladosporium sp. in Barley under Warmer Conditions
The Plant Pathology Journal
2018 .06
Suppression of lipid accumulation in adipose cells using phytochemical extracted from flavonoid enhanced barley sprouts
한국분석과학회 학술대회
2019 .05
새싹보리의 영양성분 함량 조성
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2015 .11
옥수수를 보리로 대체 급여 시 돈분의 미생물, 가스 발생량 및 휘발성 지방산 함량에 미치는 영향
한국환경과학회지
2016 .08
수수가루를 첨가한 쌀쿠키의 품질특성
한국생활과학회 학술대회논문집
2017 .12
The Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Nurungji Fortified with Brown Rice, Barley, and Oat
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
Comparison between QuEChERS and Korean Food Standards Codex for Deoxynivalenol analysis in barley using UPLC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
증숙 공정을 이용한 마 분말 첨가 팬케익 프리믹스의 품질특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
보리싹 추출물의 항산화 및 항염증 활성
생명과학회지
2016 .05
국내 맥류에 발생하는 바이러스병 동시진단 방법
Research in Plant Disease(식물병연구)
2017 .12
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