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Effects of the Addition of Basil Seed Gum and Sodium Caseinate on Rheological Properties of Pork Myofibrillar Protein induced by Microbial Transglutaminase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
적소두단백질(Red Bean Protein)과 Transglutaminase를 첨가한 돈육 근원섬유 단백질의 물성 증진 효과
한국축산식품학회지
2011 .01
타피오카 전분을 첨가한 돈육 근원섬유 단백질의 물성 특성 및 돈육 모델소시지에 이용
한국축산식품학회지
2012 .01
Interaction of Porcine Myofibrillar Proteins and Various Gelatins: Impacts on Gel Properties
Food science of animal resources
2019 .01
Transglutaminase 첨가가 튀긴 어묵의 레올로지 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .08
Physicochemical properties of myofibrillar protein gel as influenced by old laying hen and broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Evaluation of Salt, Microbial Transglutaminase and Calcium Alginate on Protein Solubility and Gel Characteristics of Porcine Myofibrillar Protein
한국축산식품학회지
2010 .01
담수어와 해수어의 근원섬유단백질의 열안정성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2001 .08
Optimisation of Calcium Alginate and Microbial Transglutaminase Systems to form a Porcine Myofibrillar Protein Gel
한국축산식품학회지
2009 .01
가열온도, 가열시간, 단백질농도가 혈장단백질과 근원섬유단백질 혼합물의 gel 특성 및 열안정성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1993 .06
[OP-12] Effects of Mungbean Protein Isolates as the Meat and Water Binders on TG-Mediated Pork Myofibrillar Protein Gels at Different Salt Concentrations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
소금, 인산염, pH가 돼지 혈장단백질과 근원섬유단백질 혼합물의 기능적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1991 .08
Porcine Myofibrillar Protein에 대한 비교생화학적 연구
한국식품과학회지
1986 .12
Studies on the Myofibrillar Proteins : Part 2. New Procedure for the Extraction of Regulatory Proteins from Myofibrils
한국식품과학회지
1974 .12
Physical Properties and Structural Changes of Myofibrillar Protein Gels with Basil Seed Gum as Affected by Different Salt Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
느타리버섯 후배양 기간과 온도처리가 발이 균일도에 미치는 영향
한국버섯학회지
2015 .01
Studies on the Myofibrillar Proteins : Part Ⅰ. Phase Microscopy of Myofibrils from Rabbit Muscle
한국식품과학회지
1974 .06
Effects of Red Bean (Vigna angularis) Protein Isolates on Rheological Properties of Microbial Transglutaminase Mediated Pork Myofibrillar Protein Gels as Affected by Fractioning and Preheat Treatment
한국축산식품학회지
2016 .01
Evaluation of Acid-treated Fish Sarcoplasmic Proteins on Physicochemical and Rheological Characteristics of Pork Myofibrillar Protein Gel Mediated by Microbial Transglutaminase
한국축산식품학회지
2015 .01
미생물유래 transglutaminase를 이용한 식품단백질의 유화안정성 향상에 관한 연구
한국식품과학회지
2005 .04
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