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Influence of Food Ingredients on the Formation of Heterocyclic Aromatic Amine in Cooked Pork Patties
Food Science and Biotechnology
2005 .10
식품 중 Heterocyclic amine이 저감화 방안
한국식품과학회 심포지엄
2008 .06
Content of biogenic amines and amine producing-bacteria from Korean type raw ham
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Changes in Quality Characteristics of Pork Patties Containing Multilayered Fish Oil Emulsion during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
식품 내 바이오제닉아민 신속검출기술 개발 동향
한국식품과학회지
2012 .04
Liquid chromatography-mass spectrometry를 이용한 가열 조리된 어패류에서의 heterocyclic amines 함량 분석
한국식품과학회지
2009 .06
Antioxidant Activity of Brown Soybean Ethanolic Extracts and Application to Cooked Pork Patties
한국축산식품학회지
2016 .01
Microwave를 이용한 예열 처리가 조리한 쇠고기 패티에서의 Heterocyclic Amines 형성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
감마선 또는 전자선 조사된 분쇄돈육과 돈육패티의 저장 중 품질특성 비교
한국축산식품학회지
2009 .01
청국장 중 biogenic amine의 함량 및 생성원인
한국식품과학회지
2007 .10
Influence of Honey Containing Marinades on Heterocyclic Aromatic Amine Formation and Overall Mutagenicity in Fried Pork Chops
Food Science and Biotechnology
2004 .10
양파 첨가가 가열한 햄버거 패티의 heterocyclic amine 형성과 돌연변이원성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2008 .08
수산가공품의 biogenic amine 함량 변화
수산해양교육연구
2008 .04
Effect of Doenjang (Korean Fermented Soybean Paste) on Lipid Oxidation and Cooking Properties of Pork Patties
Food Science and Biotechnology
2009 .10
醬類에 있어서 2級 Amine의 形成 : 第2報 在來式 간장熱成中 2級 amine의 動態
한국식품과학회지
1979 .03
복합 한약재 추출물 첨가가 돈육 패티의 저온저장 중 항산화 및 항균성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
식품의 조리.가공중 생성되는 발암성 이환방향족아민의 안전성
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
Bacillus subtilis IJ-31에서 Hydrocinnamic Acid 생산을 위한 최적배양조건
Applied Biological Chemistry
2005 .01
Reduction of Biogenic Amines in Cheonggukjang by Adding Combination of Organic Acids and Biogenic Amines Reducing Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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