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Applied Biological Chemistry
2009 .01
Chaetomium globosum 이 생성(生成)하는 Cellulose 분해효소(分解酵素)에 관(關)한 연구(硏究) -제1보(第1報) 조효소(粗酵素)의 성질(性質)-
Applied Biological Chemistry
1968 .01
Factors Affecting Production of β-1,3-Glucanase from Bacillus sp.
Food Science and Biotechnology
1996 .03
Oxidation of Hydrogen sulfide, Ammonia nitrogen and Nitrite nitrogen by Bacillus sp. Isolated from West Coast of Korea
수산해양교육연구
2020 .08
Bacillus sp. SP-KSW3를 이용하여 제조한 된장 발효 과정중의 효소 활성 및 기능성의 변화
Food Science and Preservation
2007 .10
Bacillus sp. SP-KSW3을 이용하여 제조한 간장의 발효 기간에 따른 효소 활성 및 기능성의 변화
Food Science and Preservation
2008 .04
Optimal Culture Conditions for Production of Polygalacturonase from Bacillus sp. DFN - 75 Isolated from Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .12
Analysis of the Bacterial Composition During Kochujang, a Korean Traditional Fermented Hot Pepper-soybean Paste, Fermentation
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Production of Poly-γ-glutamic Acid and γ-Aminobutyric Acid by Mixed Fermentation using Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[S3-3] Expression of Fibrinolytic Enzyme Genes from Bacillus sp. Isolated from Chunggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Bacillus sp.가 생산하는 전분 분해효소의 활성에 미치는 Alum첨가의 영향
한국식품과학회지
1995 .10
[P6-55] Effect of Red Bean on the Fermentation of Soybean Grit by Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
섬유소 분해균을 이용한 건조 청보리 발효사료가 돼지의 In vitro 발효 특성에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2010 .01
알칼리 내성 Bacillus sp.의 생물고분자 생산조건의 최적화
한국식품과학회지
1991 .04
Isolation of Anaerobic Cellulolytic Bacteria from the Rumen of Holstein Dairy Cows to Develop Feed Additives for Ruminants
한국유기농업학회지
2012 .01
The Growth Inhibitory Effect of Bacillus sp. Isolated from Meju on Bacillus cereus and Purification of Its Antimicrobial Compound
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Antioxidative Activity on Human Low Density Lipoprotein Oxidation by Bacillus Sp. BH-96 Isolated from Fermented Anchovy
Food Science and Biotechnology
1998 .06
전통 청국장으로부터 protease 분비능이 우수한 Bacillus sp. 균주의 분리 동정 및 발효 특성
한국식품과학회지
2006 .02
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