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[P4-11] Effect of Electron Beam Irradiation on the Qualities of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effects of Electron Beam and Ultraviolet-C Irradiation on Quality and Microbial Populations of Leafy Vegetables during Storage
Applied Biological Chemistry
2013 .01
[P4-12] Improvement in Qualities of Red Ginseng by Electron Beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
A Comparison of the Efficiency of Electron Beam Irradiation on Enzymatic Hydrolysis between 4 Doses of 25 kGy and a Single Dose of 100 kGy for Bioethanol Production
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Quality of ‘August’ Lily after Electron Beam Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
전자선 전처리에 따른 침엽수 미표백 크라프트 펄프의 특성평가
펄프·종이기술
2015 .10
Quality Prediction of Eggs Treated in Combination with Gamma Irradiation and Chitosan Coating Using Response Surface Methodology
한국축산학회지
2011 .01
Effect of combination of chitosan coating and irradiation on physicochemical and nutritional properties of chicken egg during storage room temperature
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2009 .11
Advanced Oxidation Process of Veterinary Antibiotic Tetracycline by Electron Beam Irradiation
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Commercialization Possibility of Electron-beam Irradiation in Agriculture
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
[P4-10] Effect of Electron Beam Irradiation on the Microbial Growth and Qualities in Dried Squid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Effect of Low Dose γ-Irradiation on the Fate and Cell Envelope of Bacillus cereus, Escherichia coli, and Salmonella Typhimurium
한국축산식품학회지
2011 .01
[P4-04] Electron Beam Irradiation Improves Quality of Beef Jerky during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Irradiation Parameters of Electron Beam on Detection Characteristics of Duck Meat during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality of ‘Baekma’ Chrysanthemum after Electron Beam Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
전자선 조사에 따른 제지공정 백수의 수질 변화 평가
펄프·종이기술
2020 .06
Effect of γ-Irradiation on the Molecular Properties of Egg White Proteins
Food Science and Biotechnology
2000 .08
Microbial Decontamination of Angelica gigas Nakai Using Electron Beam Irradiation
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
감마선 처리에 따른 닭고기 가슴육의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2008 .01
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