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발효한 남은 음식물사료의 급여가 돼지의 성장 및 돈육품질에 미치는 영향
한국축산학회지
2006 .01
남은 음식물 및 유기성 폐자원을 활용한 오리사료의 제조 및 그 가치평가
한국가금학회지
2000 .04
발효 남은 음식물의 급여가 비육돈의 생산성에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2005 .01
원주지역 남은 음식물의 계절별 성분 함량 및 비육돈에 대한건조 남은 음식물 급여 효과necessary for diet processing.
한국축산학회지
2003 .01
The Effect of Dietary Fermented Soybean on the Growth Performance and Meat Quality of Pigs
한국축산식품학회지
2009 .01
Effects of Dietary Fermented Persimmon Diet on the Meat Quality of Fattening Pigs
한국축산식품학회지
2012 .01
Effects of Dietary Protein Level and Phase Feeding Regimen on Growth Performance, Carcass Characteristics and Pork Quality in Growing-finishing Pigs
한국축산학회지
2010 .01
남은 음식물 발효사료 급여가 도체 특성 및 돈육품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .02
Effects of a Dietary Fermented Mushroom(Flammulina velutipes) By-Product Diet on Pork Meat Quality in Growing-Fattening Berkshire Pigs
한국축산학회지
2012 .01
Effects of protease supplementation on growth performance, blood constituents, and carcass characteristics of growing-finishing pigs
한국축산학회지
2019 .01
복합미생물 발효제(Eco-Farm$^{(R)}$ ) 급여가 비육돈 생산성과 돈사 환경개선에 미치는 영향
축산시설환경학회지
2003 .01
비육돈 사료내 Bacillus subtilis의 첨가가 성장, 면역세포 변화, 분내 암모니아태질소 함량 및 도체 특성에 미치는 영향
한국축산학회지
2005 .01
The effects of breed and gender on meat quality of Duroc, Pietrain, and their crossbred
한국축산학회지
2020 .01
Comparison of Meat Quality and Fatty Acid Composition of Longissimus Muscles from Purebred Pigs and Three-way Crossbred LYD Pigs
한국축산식품학회지
2016 .01
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