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2023 .02
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한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Composition of volatile compounds from three species of Atractylodes
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
다양한 생식용 배의 휘발성 향기성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Identification the Key Odorants in Different Parts of Hyla Rabbit Meat via Solid Phase Microextraction Using Gas Chromatography Mass Spectrometry
한국축산식품학회지
2016 .01
α-amylase를 이용하여 제조한 쌀 페이스트의 품종에 따른 휘발성비휘발성 향미성분 비교분석
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
An Odorant Promotes AMPK Signaling Pathway in Human Keratinocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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한국식품영양과학회지
2025 .04
청수 포도의 생장조정제 처리별 휘발성 향기 성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
스파티필름의 수분스트레스에 따른 포름알데히드 및 휘발성유기화합물 제거 효율
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Investigation of Volatile Compounds in Commercially available Domestic- and International-Dog Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Isoflavones and Aroma Volatile Flavor Compounds in Soybean Leaf Tea from Different Cultivation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
전자코, 전자혀, GC-MSD 분석을 통한 제주산 월동무의 감각평가 연구
한국식품영양과학회지
2020 .12
Comparison of quality and bioactive components of Korean green, white, and black teas and their associated GABA teas
한국식품과학회지
2022 .04
셀룰로오스 유래 휘발성 분해 산물이 종이 열화에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
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한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고온반응기로 제조한 구운 불고기 반응향의 향미특성
한국식품과학회지
2015 .04
Analysis of volatile compounds in Lycium chinense Miller with various extraction and drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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