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Applied Biological Chemistry
2016 .01
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effect of cultivars and milling degrees on free and bound phenolic profiles and antioxidant activity of black rice
Applied Biological Chemistry
2018 .01
현미 품종별 에탄올 추출물의 항산화 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
균핵병 및 도복에 강한 고올레산 유채 ‘유려’
한국육종학회지
2024 .03
Component characteristics of domestic and foreign soybean cultivars cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Modification of Fatty Acid Profiles of Rapeseed (Brassica napus L.) Oil for Using as Food, Industrial Feed-Stock and Biodiesel
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Nelumbo Species and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Accumulation of Phenolic Compounds and Differential Expression of Flavonoid Biosynthetic Genes in Summer Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
The Relation between Fertilization Practices and Functional Metabolites of Crops
한국토양비료학회지
2016 .04
모링가 부위별 추출물의 항산화 활성 및 파이토케미컬 함량
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
파종시기에 따른 중북부 지역 재배 녹두 품종의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Changes in Phenolic Compounds and Radical Scavenging Activity of Sweet Potato Cultivars According to Storage Duration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
콩 품종에 따른 발효물의 아미노산과 향기성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Physicochemical qualities, antioxidant compounds, and activities of six mini paprika cultivars
한국식품과학회지
2020 .08
Comparative study of the Structure and Antioxidant Activity of Protocatechuic Acid and Phenolic Acid Derivatives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
Analyses of the Phenolic Content and Antioxidant Activity from Chrysanthemum morifolium Cultivar Flowers
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
중북부지역에서 재배한 소립 검정콩의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
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