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Influence of Cooking Method on Leachate and Morphological Properties of Cooked Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Assessment of Cooked Rice Based on Phase Transitions, Starch Molecular Structures, Morphological, and Textural Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
PCR을 이용한 우유 및 유제품 내 식중독균 검출
축산식품과학과 산업
2016 .01
꿀벌 6종 주요 병원체에 대한 초고속 다중 PCR 검출법의 개발
Journal of Apiculture
2017 .04
벌꿀의 잔류 DNA에서 사탕수수 또는 사탕무 고유 유전자 검출을 위한 표준 유전자 검사법
Journal of Apiculture
2021 .09
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
Ultrafast Real-time PCR법을 이용한 살모넬라의 신속 검출
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Optimal Soil DNA Extraction and Purification Method for PCR Detection
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Droplet Digital PCR을 이용한 Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Salmonella Typhimurium과 Escherichia coli O157:H7의 검출 및 정량
한국식품과학회지
2016 .10
Influence of Primary Emulsion Ratio on Color Expression and Stability of Water-in-Oil-in-Water Emulsions Containing Beet Red Pigment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Transcriptome analyses reveal photosynthesis-related genes involved in chloroplast development of the EMS-induced maize mutant
Plant Biotechnology Reports
2022 .10
식품에 인위접종된 Salmonella Typhimurium, Listeria monocytogenes, Cronobacter sakazakii의 신속검출을 위한 Real-time PCR과 Loop-mediated isothermal amplification 비교
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Acetylcholinesterase Inhibition, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of DHA Rich Oil-in-Water Emulsion Added with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on Functional and Quality Properties of Model System Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2016 .01
Milk Protein-Stabilized Emulsion Delivery System and Its Application to Foods
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Effect of α-Tocopherol and Trolox Addition on the Oxidative Stability of Horse Oil-in-Water Emulsion during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Fat Reduction on the Stability, Microstructure, Rheological and Color Characteristics of White-Brined Cheese Emulsion with Different Emulsifying Salt Amounts
한국축산식품학회지
2018 .01
넙치에서 발생하는 쿠도아(Kudoa septempunctata) 검사방법(Conventional PCR, Real-time PCR, LAMP PCR, ICG kit)에 따른 검출 감도 비교
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
뒤영벌 병원체 11종에 대한 실시간 중합효소 연쇄반응 검출법 개발
Journal of Apiculture
2017 .06
Constructions of chimeric PCR positive plasmids for conventional PCR detection of all OIE listed aquatic animal pathogens
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
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