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Changes in Flavor Characteristics of Makgeolli during the Storage
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
발효제 및 쌀의 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
한국산학기술학회 논문지
2021 .07
Characterization of Coffee Flavor Profiling through Controlled Symbiotic Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae and Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Exploring Raw Material and Milling Duration Effects on Makgeolli Quality
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Evaluation of Beer Fermentation with Yeasts Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Success Stories in the Brewing Industry Using Korean Fermentation Starters
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
유산균 강화 막걸리의 유통과정 중 품질 특성
KSBB Journal
2022 .12
파파야 막걸리의 휘발성 향기성분에 관한 연구
한국산학기술학회 논문지
2024 .10
캡슐 커피 패키지 색깔이 커피 맛의 예측과 평가에 미치는 영향
대한인간공학회지
2022 .04
Neural Mechanism Mimetic 2nd Generation Electronic Nose
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2022 .10
Evaluation of Beer Fermentation with Yeasts Isolated from Korean Traditional Food
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Evaluation of Aspergillus Isolates from Korean Traditional Wheat-based Fermentation Starter Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
주류 품질 관리를 위한 IoT 기반 담금조 데이터 수집 시스템 구현
Proceedings of KIIT Conference
2019 .06
Improvement of Volatile Quality from Allomyrina dichotoma Larvae Using Yeast Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Comparisons of Simultaneous Saccharification and Fermentation Using Fungi Isolated from Nuruk
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
Production of Methyl Anthranilate, a Grape Flavor Compound by Metabolically Engineered Microbes
한국생물공학회 학술대회
2020 .06
양조방법에 따른 사과발효주의 품질특성 및 전자혀, 전자코를 통한 향미특성 분석
한국산학기술학회 논문지
2024 .07
Comparison of Major Flavor Compounds according to Cooking Method Korean Red Pepper
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Development of Sauce Using Vegetable Seasoning Ingredients
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
Microbial Succession of Culturable Bacteria in Nuruks Made with Different Water and Raw Materials
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
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