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Comparison of curcuminoids and antioxidant activity among turmerics from various area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
누룽지를 첨가한 저맥아 맥주의 발효와 품질특성 연구
산업식품공학
2024 .05
Protective Effects of the Ethanol Extracts from Tumeric on Alcohol-Induced Liver Injury
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
가열처리에 의한 심황색소의 화학적 특성, 산화방지 활성 및 세포독성 변화
한국식품과학회지
2018 .02
Chemical stability of curcuminoids and their effects on the growth of skin cells under different LED lights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
In vitro Antioxidant Activity of Cooked Rice Containing Various Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
테트라부틸암모늄 브로마이드 기반 소수성 공융용매를 이용한 강황(Curcuma longa L.)의 curcuminoids 추출
한국식품과학회지
2024 .10
새싹보리 분말을 첨가한 누룽지의 품질특성
산업식품공학
2021 .01
Estimation of daily curcuminoid intake from commercial curry products
Applied Biological Chemistry
2015 .01
누룽지 가열시간에 따른 품질 특성, 아크릴아마이드 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .06
Changes of nutritional contents and antioxidant activities in cooked oat rices after application of an in vitro digestion model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Quality Characteristics of Various Rice Varieties for Instant Kernel Nurungji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
발아 조와 기장 첨가 밥의 호화 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
강황 종근 처리에 따른 생육특성 및 성분함량 차이
한국약용작물학회지
2018 .10
Quantitative Determination of Curcuminoids Contents from Tumeric (Curcuma Longa L.) Marketed in Seoul Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
점, 선, 면의 개념을 도입한 인공어초 배치 모델 제안
수산해양교육연구
2018 .08
강황 분말을 첨가하여 제조한 약식의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2017 .02
취반방법에 따른 혼합잡곡밥의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Hepatoprotective Effects of Curcuminoids Against Oleic Acid-induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Hepatoprotective Effects of Curcumin, Demethoxycurcumin and Bisdemethoxycurcumin Isolated from Turmeric (Curcuma Longa L.) against MCD Diet-induced Nonalcoholic Fatty Liver Disease in Mice
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
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