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First report of Sclerotinia sclerotiorum causing Sclerotinia rot on lance asiabell in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Selection of fungicides for control sclerotinia rot on ginseng through in vitro test
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
First Report of the Sclerotium Rot Caused by Sclerotium rolfsii and Sclerotinia Rot Caused by Sclerotinia sclerotiorum in Ixeridium dentatum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
A comparative study of pesticide residues in leafy lettuce and head lettuce
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
토양에서 분리한 세균의 길항효과 및 생화학적 특성
농업생명환경연구
2021 .01
Effects of Ethylene on lettuce Growth of Different Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Classification of Lettuce Varieties based on Machine Learning
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Evaluation of Natural Salt Concentrations on Lettuce (Lactuca sativa L.) Growth, Soil pH and EC in vitro
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
Alteration of Bacterial Community Associated with Rotting of Garlic Bulbs over Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내 재배 상추로부터 UPLC-DAD-QToF/MS를 이용한 페놀화합물 성분 비교 연구
한국식품영양학회지
2019 .01
Inoculation Methods for Sclerotinia Rot-Resistance Screening in Perilla Germplasm
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
A Genome-wide Association Study using the K-lettuce Diversity Panel Identifies Lettuce Bolting and Flowering Emergence-related Natural Variations for the Warm Growing Season in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Evaluation of Yield and Qualities of Lettuce (Latuca sativa L.) Applied with Chlorella fusca in Summer Season
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
Comparison of Lettuce Growth Characteristics according to Carbon Dioxide Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Control Efficacy of Mixing Application of Microbial and Antibiotics Against of Bacterial Soft Rot Disease of Chinese Cabbage
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
음식물쓰레기 시용량이 상추 생육 특성에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
빅데이터 활용 상추 소비 분석
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
상추 무름병 저항성 유전자원 탐색
한국국제농업개발학회지
2016 .01
Comparison of Shelf-life by Leaf Lettuce Cultivars During Storage
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effect of Bacillus subtilis S37-2 on Microorganisms in Soil and Growth of Lettuce (Lactuca sativa)
한국토양비료학회지
2016 .10
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