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Comprehensive Analysis of Pathogenic Genes in Foodborne Bacteria Isolated from Clinical Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Polyphenols from Halophyte Plants Differentially Affect Soft Rot Bacterium Pectobacterium carotovorum and Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
한일간 Ro-Ro 부두 수요 및 적정 규모 추정
한국항만경제학회지
2015 .09
Field Study on Major Foodborne Bacteria at the Fruit Juice Processing Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
티베트 요거트에서 분리한 유산균의 병원성 세균 항균 효과 연구
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .09
Inactivation of Pathogenic Bacteria with 460 nm LED or 405 nm LED Irradiation at Low Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Roles of Low Pathogenicity Foodborne Bacteria as Intestinal Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Allicin의 Pectobacterium carotovorum 항균활성 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Characterization of Bacillus subtilis SCGB634 containing Potential Probiotic Properties and Antimicrobial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation and Characterization of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCGB159 having Antibacterial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
First Report of Soft Rot in Raphanus sativus Caused by Pectobacterium carotovorum subsp. brasiliense in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Prevalence of Potential Key Genes Contributing to Pathogenicity of Foodborne Bacteria Isolated from Fruit/Vegetable-related Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Screening for Pectobacterium carotovorum subsp. Carotovorum Resistance in Chinese Cabbage, Cabbage and Radish Accessions
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
식중독 사고 발생과 식품 안전 관련 검색어 빈도와의 상관성 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Antimicrobial properties of extracellular vesicles derived from heterofermentative lactic acid bacteria against foodborne pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
전기차 해상운송량 증가에 따른 PCTC RO-RO 구역 전기차 배터리 화재 대응을 위한 연구
수산해양교육연구
2023 .12
Effect of Combination Treatment of 405 nm or 460 nm Blue Light LED and 0.5% Chitosan on Pathogenic Bacteria at Low Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Factors Affecting the Inactivation of Foodborne Pathogens by High-Pressure Processing (HPP) and Its Mechanistic Insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
온라인에서 유통중인 우렁쉥이(Halocynthia roretzi)의 식중독세균 오염도 조사
수산해양교육연구
2023 .10
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