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Total arabinoxylan contents(TAXC) 및 water-soluble arabinoxylan contents(WAXC) 증가를 위한 공정 최적화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Administration of Water Soluble Arabinoxylan-enriched Wheat Bran Enhances Macrophage Activity in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Ferulic Acid로 가교결합된 Sodium Caseinte 코팅지의 특성 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Differential Effects of Methoxylated p-Coumaric Acids on Melanoma in B16/F10 Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
페룰산의 사료 내 첨가가 육계 생산성, 도체 특성, 혈중 성분 및 장내 균총에 미치는 영향
한국가금학회지
2022 .03
The inflammatory activity of purified-ferulic acid from Tetragonia tetragonioides
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Optimization of Ferulic Acid Extraction from Corn Bran According to the Pretreatment Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
건강기능식품 프랑스해안송껍질추출물 중 UPLC-MS/MS를 이용한 Ferulic acid, Caffeic acid, Catechin, Taxifolin 동시분석법 개발 연구
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Ferulic Acid Improves Palmitic Acid-Induced Insulin Resistance by Regulating Phosphorylation of IRS-1 residues in L6 Skeletal Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
모링가 부위별 추출물의 항산화 활성 및 파이토케미컬 함량
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
Real Time PCR을 활용한 가공식품에서의 밀 검출에 관한 연구
산업식품공학
2019 .01
차세대 염기서열분석을 통한 밀 기능유전체 연구의 현황과 전망
한국육종학회지
2018 .01
Genetic Diversity and Population Structure of Mongolian Wheat Based on SSR Markers: Implications for Conservation and Management
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
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