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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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[P2-28] 추출조건에 따른 볶은 메밀에서의 Rutin 및 Quercetin의 함량
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Analysis of Rutin and Quercetin in Leaves of Boxthorn
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Conversion of Rutin to Quercetin by Acid Treatment in Relation to Biological Activities
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
A Process for Preventing Enzymatic Degradation of Rutin in Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn) Flour
Food Science and Biotechnology
2008 .02
[P8-56] Encapsulation Effects of Rutin Obtained from Buckwheat Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
메밀 및 메밀식품에서의 루틴함량의 분석
한국식품과학회지
1990 .12
메밀의 rutin 생합성과 수량에 대한 토양개량제의 효과
한국토양비료학회지
1999 .03
루틴 대사체의 미백 효능
Food Science and Preservation
2015 .08
홍국균 발효 메밀에서의 rutin과 monacolin K의 함량 변화
한국식품과학회지
2003 .04
Anti-oxidant and Anti-inflammatory Effects of Rutin and Its Metabolites
경북대농학지
2013 .01
[P8-214] Comparison of effects on lipid metabolism of cyclo-dextrin-rutin inclusion complex with rutin in mice fed high-fat diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
흰쥐에 있어서의 메밀채소의 투여가 지질대사에 미치는 효과
한국식품영양과학회지
1994 .05
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