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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약 및 결론
문헌
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감귤류를 첨가한 증편의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2007 .10
Citrus junos fractions Decrease Alcohol-induced Liver Damage and Influence Lipid Metabolism in Alcohol-fed Rats
환경생물
2004 .01
돈육 뒷다리부위와 닭가슴살을 활용하여 제조한 수리미의 특성에 미치는 pH 조절의 영향
생명과학회지
2007 .05
In vitro Effects of the complex of Korean Citrus junos and Medicinal Herbs on the Cell Growth in CCD-986sk Human Fibroblast Cell Line
환경생물
2004 .01
Analysis of Physicochemical Properties and Gas Chromatography of Citron (Yuza) Essential Oils : Preliminary Test for the Korean Standard on Oil of Citron (Yuza: Yuzu), Korean Koheung Type (Citrus junos Sieb. Ex Tanaka)
한국분석과학회 학술대회
2011 .11
Effects of Korean Citrus junos and Medicinal Herbs on Liver protection and lipid metabolism of Alcohol Fed rats
환경생물
2004 .01
제주산 감귤류의 영양성분 함량 비교
한국지역사회생활과학회지
2005 .03
유자과즙을 이용한 식초제조 ( The Production of Vinegar Using Citron ( Citrus junos Seib. ) Juice )
동아시아식생활학회지
1997 .10
Conversion of Citron (Citrus junos) Peel Oil by Enterobacter agglomerans
Journal of Microbiology and Biotechnology
2004 .01
감귤 껍질을 급여한 돈육의 물리화학적 특성 및 기호성
동아시아식생활학회지
2006 .04
제주산 진피를 이용한 단일 침출차의 가공 특성 및 항산화성
한국식품조리과학회지
2005 .01
Function of Nonfish Proteins in Surimi-Based Cel Products
한국식품조리과학회지
1994 .01
꽁치 저장시 마늘즙과 레몬즙 처리가 어육의 지질산패 및 색에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
1993 .01
유자를 가해하는 해충종류 조사
한국곤충학회지
1992 .01
감귤 부산물 첨가 사료를 장기간 급여한 교잡종 돼지고기의 성분 특성
동아시아식생활학회지
2006 .04
Detection of Xanthomonas axonopodis pv. citri on Citrus Fruits Using Enzyme-Linked Immunosorbent Assay
The Plant Pathology Journal
2001 .02
Physicochemical Properties of Fish-meat Gels Prepared from Farmed-fish
생명과학회지
2015 .11
당절임 유자를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품조리과학회지
2005 .01
유자분말을 첨가한 증편의 관능특성 연구
동아시아식생활학회지
2020 .06
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