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UV-C 조사가 수입 건어포류의 저장 중 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .12
[P4-04] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Red Pepper Powder during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
UV-C 조사가 고춧가루의 저장 중 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .06
UV-C 및 전자선 조사가 막걸리의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2013 .02
Ultraviolet-A 또는 Ultraviolet-C 조사가 체리의 미생물학적 안전성과 품질에 미치는 영향 비교
한국식품영양과학회지
2020 .03
Acetic acid와 UV-C 병합처리가 돌나물의 저장 중 미생물 성장과 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2014 .08
Effects of UV-C Irradiation on the Quality of Sunsik and Misutkaru during Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
Analysis of Vitamin B6 Derivatives in Fish Products and Method Validation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
살균조건 및 UV-C 조사가 느타리버섯 병재배 오염율 감소에 미치는 영향
한국버섯학회지
2015 .01
[P4-07] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Sunsik and Misutkaru during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Aberration in the structural paradigm of lens protein α crystallin by UV-C irradiation
Applied Biological Chemistry
2018 .01
An analysis of the effects of Japan’s nuclear power plant accident on Korean consumers’ response to imported food consumption
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .12
방울토마토의 호흡 및 에틸렌 발생에 미치는 자외선 LED의 효과
Food Science and Preservation
2012 .02
Effects of γ - Irradiation and Subsequent Storage on Amino Acids and Ribonucleotides of Boiled - Dried Anchovy
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Effects of Electron Beam and Ultraviolet-C Irradiation on Quality and Microbial Populations of Leafy Vegetables during Storage
Applied Biological Chemistry
2013 .01
The Effect of Anti-UV Agents on UV Shielding and Photolytic Aging of Paper
펄프·종이기술
2004 .12
Changes in the Microbiological Characteristics of Korean Native Cattle (Hanwoo) Beef Exposed to Ultraviolet (UV) Irradiation Prior to Refrigeration
한국축산식품학회지
2014 .01
Analysis of ATP Degradation Products as Freshness Indicators in Flat Fish during Storage : Analysis of ATP Degradation Products as Freshness Indicators in Flat Fish during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P3-101] Effects of Rice Flour Species, Particle Size, and Addition Method on Quality Characteristics of Fish Paste Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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