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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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[P2-04] Determination of Composition Changes with Sampling Region in Capsosiphon fulvescens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Extractive Nitrogenous Constituents and Their Monthly Variation of Fresh Laver Porphyra yezoensis
Food Science and Biotechnology
2001 .08
잇바디돌김의 함질소 엑스성분조성 및 월별변동
한국식품영양과학회지
2001 .08
매생이(Capsosiphon fulvescens)의 이화학적 성분
한국식품과학회지
2005 .12
Study on the analysis of the components of Capsosiphon fulvescens by harvesting time
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
[P3-65] Physicochemical and SEM Studies on Capsosiphon fulvescens Powders Prepared Using Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effects of Capsosiphon fulvescens on Ethanol-induced Liver Damage in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
해조류 매생이(Capsosiphon fulvescens)의 저장기간 연장을 위한 과산화수소의 활용
Food Science and Preservation
2008 .04
[P8-155] Immunomodulatory Activities of Sulfated Polysaccharides from Capsosiphon fulvescens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Nutrient Components in the Siphon of the SurfClam Tresus keenae
Fisheries and Aquatic Sciences
2005 .01
[P10-67] Cholesterol Lowering Effects of Capsosiphon fulvescens Extracts in Rats Fed High Cholesterol Diets
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Protective Effects of 10% Ethanolic Extract from Capsosiphon fulvescens against Alcoholic Fatty Liver
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P3-88] 매생이(Capsosiphon fulvescens) 가루를 첨가한 국수의 품질 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Moisture Sorption and Thermodynamic Properties of Vacuum-Dried Capsosiphon fulvescens Powder
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
시판 수산조미건제품의 함질소 엑스성분 조성
한국식품과학회지
2002 .06
[P8-176] An Ethanol Extract of Capsosiphon fulvescens Inhibits Adipogenesis in 3T3-L1 Preadipocytes and Rats Fed a High-Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
냉동고등어 조미육의 가공에 관한 연구 - 1. 냉동고등어 조미육의 가공 및 저장중 정미성분의 변화
한국식품영양과학회지
1989 .12
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