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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
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[P8-354] Antioxidant activities of gamma irradiated Hizikia fusiformis cooking juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
톳 자숙액 에탄올 추출물의 항산화 활성
Applied Biological Chemistry
2005 .01
Boiled-Water Extract from Hizikia fusiformis Showing Antioxidant Effects
Applied Biological Chemistry
2005 .01
톳(Hizikia fusiformis)의 초기생장에 대한 배양조건
한국양식학회지
1997 .05
[P2-51] 톳(Hizikia fusiformis)의 이화학적 성분
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P3-69] Influence of Drying Methods on the Antioxidant Activities and Phenolic Compounds of Seaweeds, Undaria pinnalifida and Hizikia fusiformis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
ANTI-INFLAMMATORY ACTIVITY OF FERMENTED Hizikia fusiformis EXTRACT IN LPS-STIMULATED RAW264.7 CELLS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Processing of the glutinous barley gruel with Hizikia fusiformis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Neuroprotective effect of Hizikia fusiformis extracts in both microglial and pheochromocytoma cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
[P8-08] Effects of Antioxidative, Cytoprotective Action and DPPH Radical Scavenging Activity by the Extracts of Salicornia herbacea L, Hizikia fusiformis and Sargassum fulvellum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
건조 방법에 따른 느타리버섯과 새송이버섯 열수추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2020 .01
Inhibition of MMP-9 and MMP-2 Activities by solvent extracts from Hizikia fusiformis in human fibrosarcoma cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Fucosterols from Hizikia fusiformis and Their Proliferation Activities on Osteosarcoma-derived Cell MG63
Applied Biological Chemistry
2012 .01
[P8-169] An Anti-adipogenic Effect of Crude Fucoidan Extracted from Hizikia fusiformis and Sargassum fulvellum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Efficacy and Safety of Hizikia fusiformis Extract in Subjects Showing Erosive Gastritis : A 4 weeks, randomized, double-blind, placebo-controlled, human trial
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-131] A study on antioxidant activities of Hizikia fusiforme according to various extracts in the rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
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