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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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품종에 따른 국내산 및 중국산 메밀의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .04
메밀복합분을 이용한 제면 특성
한국식품영양과학회지
1999 .04
메밀의 영양성분과 냉동건조 막국수의 이화학적 성질
한국식품영양과학회지
1991 .08
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
강원도 막국수와 메밀분의 성분학적 특성 및 시판제품 중의 메밀함량 감별법
한국식품영양과학회지
1999 .10
단메밀과 쓴메밀의 ITS 염기서열 기반 식별마커
한국유기농업학회지
2018 .01
쓴메밀 및 단메밀 에탄올 추출물의 항산화 및 지방세포 분화억제 효과
Food Science and Preservation
2012 .02
메밀가루를 이용한 제빵적성 연구
한국식품영양과학회지
2000 .04
Evaluation of Quality Characteristics of Korean and Chinese Buckwheats by Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-65] Chemical Component Changes in Buckwheat during Sprouting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
산지가 다른 메밀전분의 이화학적 특성
한국식품과학회지
2004 .08
Properties of Flours Prepared from Steamed Brown Rice after Soaking and Sprouting and Wheat Flour Mixtures with Them
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Some aspects of flavonoid biosynthesis and accumulation in buckwheat plants
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Effect of Partial Replacement of Wheat Flour with High Quality Cassava Flour on the Chemical Composition, Antioxidant Activity, Sensory Quality, and Microbial Quality of Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Effects of the Addition of Ecklonia cava Powder on the Selected Physicochemical and Sensory Quality of White Pan Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
Effect of Roasting Temperature and Time on the Physicochemical Properties of Buckwheat Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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