지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Solid-State Fermentation for Production of Monacolin K on Soybean by Monascus ruber GM011
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Pharmacological Activity of Fermented Coffee Bean with Monascus ruber by Solid Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Natural Occuring Levels of Citrinin and Monacolin K in Korean Monascus Fermentation Products
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Production of Red Pigment by Using Protoplast Fusion of Monascus anka
한국식품과학회지
1989 .02
배지에 따른 Genus Monascus의 증식도와 색소함량
Food Science and Preservation
2002 .12
Pharmacological Effect of Fermented Vietnam Robusta Coffee Beans Supplemented of Brown Rice with Monascus ruber Mycelium by Solid Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Monascus 균주로 부터 생산된 항균물질로 부터 citrinin분리 및 정제
한국축산식품학회 학술발표초록집
1998 .01
Characteristics of the Red Rice Fermented with Fungus Monascus
Food Science and Biotechnology
2000 .01
Anti-inflammatory Activity of Edible Herbs and Green Coffee Bean Fermented with Hericium erinaceum and Monascus ruber Mycelium by Solid-State Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P5-38] Effect of Plant Extracts on Citrinin and Monacolin K Production by Monascus purpureus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Fermented Ethiopia Mocha Sidamo G2 coffee bean with Monascus ruber Mycelium Exhibits Anti-obesity Property and Improves Lipid Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Protoplast Isolation, Culture, and Plant Regeneration in Genus Actinidia
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Monascus 배양물의 첨가급여가 산란계의 난황과 계육 및 혈청의 콜레스테롤 함량에 미치는 영향
한국가금학회지
2003 .12
Streptococcus lactis의 Protoplast 생성 및 재생
한국식품과학회지
1984 .09
Monascus sp.를 이용한 간장의 제조
Applied Biological Chemistry
1997 .01
Monascus spp. 를 이용한 콩 메주의 효소활성에 미치는 쌀 첨가효과
Food Science and Preservation
2001 .12
Monascus pilosus가 생성하는 색소의 안정성
한국식품과학회지
2002 .08
액체배양에 의한 Monascus rubber의 적색 색소 생산을 위한 최적 배양 조건에 관한 연구
Food Science and Preservation
2004 .03
원형질체 분리, 배양 및 Nicotiana 종간 세포융합에 관한 연구
한국연초학회지
1979 .01
홍국균 발효 메밀에서의 rutin과 monacolin K의 함량 변화
한국식품과학회지
2003 .04
0