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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSIONS
REFERENCES
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The Effects of Koji and Sucrose on the Manufacture of Alaska Pollack Scrap Sauce
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Quality Characteristics of Commercial Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Stability of Antioxidant Properties and Essential Amino Acids in Squid Viscera Hydrolysate Produced using Subcritical Water
Fisheries and Aquatic Sciences
2013 .01
Quality Characteristics of Myung-Tae (Alaska pollack) Sikhae during Fermentation
Food Science and Biotechnology
2000 .01
구조변화를 고려한 냉동명태 가격의 동태적 인과관계 분석
수산해양교육연구
2017 .10
Anti-HIV-1 effect of hydroxyproline-containing peptide isolated from Alaska pollack skin
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
EFFECT OF ULTRAVIOLET RADIATION ON REDUCTION OF FOOD SPOILAGE MOLDS AND QUALITY OF THE SURFACE OF DRIED ALASKA POLLACK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Comparative Analysis of the Physicochemical Properties of Sun-dried and Natural Cyclic Freeze-Thaw Dried Alaska Pollack
Food Science and Biotechnology
2007 .08
[S5-5] Fermentative Characterization of Alaska Pollack Sikhae and Their Biological Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
명태를 첨가한 김치의 품질특성
Food Science and Preservation
2009 .10
[P3-12] Drying of Alaska pollack in Controlled Conditions to Identify Major Factors for Textural Properties of Hwangtae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
HYDROXYPROLINE-CONTAINING PEPTIDE ISOLATED FROM Alaska pollack SKIN INHIBITS HIV-1 INFECTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Acetylation of Fish Protein from Alaska Pollack
한국식품영양과학회지
1990 .06
발효촉진제로 속성 발효한 까나리 어간장의 화학 및 미생물적 특성
한국식품과학회지
2003 .06
Effect of Garlic, Chili and Ginseng on the Thermal Gelation of Alaska Pollack Surimi
Food Science and Biotechnology
2005 .02
[P3-50] Lipid Oxidative Browning of Sun Dried and Cyclic Freeze-Thaw Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
명태육의 발효에 의한 천연 풍미물질의 생성
한국식품과학회지
1990 .12
마른명태 貯藏中 水分活性과 褐變反應
한국식품영양과학회지
1973 .03
Analysis of properties of lactic acid bacteria isolated from traditional salted-fermented Alaska pollack roe, Myungran-jeot
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effects of Phospholipid Extract from Squid Viscera on Lipid Oxidation of Fish Oil
한국식품영양과학회지
1995 .06
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