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문헌
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Characteristics of Endosperm Starch of the Rice Mutant Lines Induced by Sodium Azide
한국육종학회지
2009 .01
Physicochemical Factors Affecting Cooking and Eating Qualities of Rice and the Ultrastructural Changes of Rice during Cooking
한국식품영양과학회지
1991 .12
미강 식이섬유 추출물이 밀가루의 호화 및 노화에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .06
배유돌연변이체 쌀전분의 이화학적 특성 비교
한국식품과학회지
2000 .04
8품종 변이체 벼의 현미 및 백미빵 가공성 비교
한국식품과학회지
2000 .02
Comparative Study of the Physicochemical Properties of Rice Endosperm Components Expressing Sugary-2 Mutant in Different Genetic Backgrounds
Applied Biological Chemistry
2009 .01
유색미의 품종별 호화 특성
한국식품과학회지
1999 .04
Influence of Water and Surfactants on Wheat Starch Gelatinization and Retrogradation
한국식품과학회지
1991 .02
변이체벼 배유 전분분자의 포도당 사슬길이 분포와 쌀빵 가공성간의 상관관계
한국식품과학회지
2001 .02
Partial Gelatinization Improved the Oxidative Stability of Rice During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
제분방법을 달리하여 제조한 8품종 변이체벼의 쌀빵가공성 비교
한국식품과학회지
2000 .02
첨가물이 쌀전분겔의 노화에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1997 .01
Effects of Various Salts on the Reheating Behavior of Retrograded Rice Starch and Cooked Rice
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .06
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