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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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한국식 핫소스의 저장 중 이화학적 특성 변화
한국식품과학회지
1998 .06
생홍고추를 이용한 핫소스 제조 기술
한국식품과학회지
1998 .04
고춧가루 및 고추장을 이용한 핫소스의 저장 중 품질 특성 변화
한국식품과학회지
1999 .04
Hot Issue
월간 닭고기
2007 .01
저온 숙성에 의한 양념 돈육의 물리적 특성
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2005 .01
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Optimal Mixing Ratio of Seafood Sauce with Blue Crab (Portunus trituberculatus)
Fisheries and Aquatic Sciences
2005 .01
Effects of Soy Sauce Koji and Commercial Proteolytic Enzyme on the Acceleration of Fish Sauce Production
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1989 .10
Effects of Traditional Sauce Type and Storage Time on Quality Characteristics, Shelf-life and Flavor Compounds of Marinated Pork Cooked by Sous Vide Method
Food science of animal resources
2019 .01
단호박된장소스 제조조건의 최적화 및 품질 특성
Food Science and Preservation
2012 .08
간장박 가수분해물로부터 풍미소스류 제조를 위한 반응향의 최적화
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2018 .12
Application of Multi-residue Method for Analysis of Pesticides Residues in Paste and Sauce containing Hot pepper
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2016 .10
속성어간장 제조 및 품질 평가
한국식품과학회지
2002 .08
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2012 .10
[P3-10] Development and application of tomato sauce using natural seasoning
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2009 .11
Quality Characterization of Commercial fish sauce and Quality Improvement and Process Control Standardization of Sailfin Sandfish Sauce
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2017 .10
Effects of Grape Twig and Seed Extract on the Storage Stability of the Hot Pepper Paste Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
풍미소스류 제조를 위한 간장박 효소가수분해물의 최적화
한국식품영양과학회지
2017 .12
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