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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Quantitative of Biogenic Amines in Commercial Salted and Fermented Sand Lance, Ammodytes personatus, Sauce
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
발효촉진제로 속성 발효한 까나리 어간장의 화학 및 미생물적 특성
한국식품과학회지
2003 .06
Isolation and Identification Putrescine and Tryptamine Producing Bacteria from Commercial Sand Lance, Ammodytes personatus, Sauces
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
멸치액젓의 맛成分組成 및 品質標準化에 關한 硏究
한국식품과학회지
1995 .08
Comparison of Extractive Nitrogenous Constituents in the Three Species of Raw Bloody Clams
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
밴댕이 및 주둥치젓의 휘발성성분
한국식품과학회지
1985 .12
밴댕이의 ‘자뻑’
인삼·약초
2006 .01
속성 까나리액젓의 제조 및 품질 평가
Food Science and Preservation
2005 .02
Physicochemical properties of low salt fermented Harengula Zunasi jeotgal added with various lactic acid bacteria
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
개불의 함질소 엑스성분
한국식품과학회지
1999 .02
마이크로파 건조 방법에 따른 멸치의 건조 특성
한국식품과학회지
1998 .02
Changes of microorganism and amino-nitrogen content in low salt Harengula Zunasi seasoned jeotgal during refrigerated storage
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
까나리액젓 중의 아미노태질소 측정
수산해양교육연구
2000 .12
천연 및 양식산 넙치의 함질소엑스분과 아미노산조성
한국식품과학회지
1988 .12
Processings and Quality Characteristics of Boiled-Dried Anchovy Engraulis japonica Products with Green Tea Extract
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
피조개, 새고막 및 고막의 함질소 엑스성분 조성 비교
한국식품과학회지
2002 .12
市販 새우젓의 含窒素 엑스成分에 關한 硏究
한국식품과학회지
1996 .12
Processings and Quality Characteristics of the Instant Juvenile Anchovy Engraulis japonica Porridge Powder Product
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
밴댕이 및 주둥치젓의 呈味成分
한국식품과학회지
1985 .08
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