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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Maltodextrin을 이용한 고추의 건조
Food Science and Preservation
2008 .10
Maltodextrin이 첨가된 저열량 레이어 케이크의 물리적 및 관능적 특성
한국식품영양과학회지
2002 .12
Maltodextrin을 처리한 생강 절편의 탈수, 건조 및 열풍 건조와 동결건조된 생강과의 비교
한국식품과학회지
2009 .04
Functional Effects of Indigestible Maltodextrin in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P4-09] Drying of Green Pepper using Maltodextrin and Polyethylene Glycol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P4-04] Preparation of Dehydrated Carrot using Polyethylene Glycol and Maltodextrin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Maltodextrin과 재사용 탈수액이 고추의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .12
[OP-15] Dehydration of Fruit and Vegetables Using Maltodextrin and Comparison with Other Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Characteristics of Apple, Persimmon, and Strawberry Slices Dried with Maltodextrin
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .12
전분 유래 저열량 식품소재의 개발과 산업적 이용
식품과학과 산업
2019 .12
[P4-03] Characteristics of Maltodextrin Exudates Obtained from Dehydration of Green Pepper, Ginger, Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
말토덱스트린 첨가량에 따른 코끼리 흑마늘 분말의 흡습 특성
Food Science and Preservation
2018 .08
Effect of Maltodextrin Dextrose Equivalent on the Quality Characteristics of Purple Sweet Potato during Molecular Press Dehydration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Maltodextrin Concentration on the Quality Characteristics of Jeju Carrot (Daucus carota L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
전분 제조방법에 따른 밤전분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2006 .03
Purification and Biochemical Characterization of a Periplasmic Amylolytic Enzyme MalS from Escherichia coli, and Identification of Its Role in Maltodextrin/Glycogen Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of the Dextrose Equivalent of Maltodextrin on the Quality Characteristics of Jeju Purple Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품과학회지
2015 .12
Effects of Salting Solution Enriched in Maltodextrin and Grape Seed Extract for Improving the Quality of Salted Shredded Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics of kohlrabi (Brassica oleracea var. gongyloides L.) dehydrated with maltodextrin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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