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Maltodextrin을 이용한 고추의 건조
Food Science and Preservation
2008 .10
[P4-03] Characteristics of Maltodextrin Exudates Obtained from Dehydration of Green Pepper, Ginger, Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[OP-15] Dehydration of Fruit and Vegetables Using Maltodextrin and Comparison with Other Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P4-09] Drying of Green Pepper using Maltodextrin and Polyethylene Glycol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
쌀전분 Maltodextrin의 제조와 특성 연구
한국식품과학회지
1994 .12
Effect of Maltodextrin Dextrose Equivalent on the Quality Characteristics of Purple Sweet Potato during Molecular Press Dehydration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Maltodextrin을 처리한 생강 절편의 탈수, 건조 및 열풍 건조와 동결건조된 생강과의 비교
한국식품과학회지
2009 .04
Effect of Maltodextrin Concentration on the Quality Characteristics of Jeju Carrot (Daucus carota L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Maltodextrin이 첨가된 저열량 레이어 케이크의 물리적 및 관능적 특성
한국식품영양과학회지
2002 .12
분자압축탈수 방법과 탈수액을 이용한 건조생강의 품질평가
Food Science and Preservation
2010 .08
Functional Effects of Indigestible Maltodextrin in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of the Dextrose Equivalent of Maltodextrin on the Quality Characteristics of Jeju Purple Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품과학회지
2015 .12
Characteristics of Apple, Persimmon, and Strawberry Slices Dried with Maltodextrin
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .12
[P4-04] Preparation of Dehydrated Carrot using Polyethylene Glycol and Maltodextrin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
재사용 탈수액을 탈수제로 이용한 생강의 탈수 및 품질특성
Food Science and Preservation
2010 .06
Physicochemical Characteristics of Kohlrabi Slices Dehydrated by the Addition of Maltodextrin
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .06
말토덱스트린 첨가량에 따른 코끼리 흑마늘 분말의 흡습 특성
Food Science and Preservation
2018 .08
Effects of Salting Solution Enriched in Maltodextrin and Grape Seed Extract for Improving the Quality of Salted Shredded Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics of kohlrabi (Brassica oleracea var. gongyloides L.) dehydrated with maltodextrin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
폴리에틸렌 글리콜과 말토덱스트린 첨가에 의한 당근 절편의 탈수, 건조와 기존 건조 방법과의 비교
한국식품영양과학회지
2009 .01
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