지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antimutagenic and anticancer effects of bamboo salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Chitosan의 in vitro 돌연변이 억제효과 및 세포내 작용 특성
한국식품과학회지
1996 .12
[P10-202] Antimutagenic and Anticancer Effects of Salted Mackerel with Various Kinds of Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Chitosan 가수분해물의 in vitro 항돌연변이 활성
한국식품과학회지
1996 .12
[P8-260] Physicochemical Properties, Antimutagenic and Anticancer Effects of Three Kinds of Short-term Fermented Soybean Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-312] Antimutagenic and Anticancer Effects of Canned Leaf Mustard Kimchis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antimutagenic Activity and In Vitro Anticancer Effects of Bamboo Salt on HepG2 Human Hepatoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P10-79] Anticancer and Antimutagenic Activity after Simulated Digestion of Ethanol Extract from White, Red and Yellow Onions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Anticancer and Antimutagenic Activities after Simulated Digestion of Ethanol Extracts from White, Red and Yellow Onions
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
김치의 영양학적 평가와 항돌연변이 및 항암효과
한국식품영양과학회지
1995 .01
Antimutagenic Effect of Solvent Extracts of Korean Fermented Soybean Products
Food Science and Biotechnology
1996 .12
고추장 제조시 발효가 항돌연변이 및 in vitro 항암효과에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2014 .12
[P8-223] Extended Shelf-Life and Increased Anticancer Activities by Adding Chitosan to Kimchi during Brining
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Antimutagenic Effect of the Volatile Aroma Compounds Identified from Green Tea
Food Science and Biotechnology
1997 .06
Antimutagenic and Anticancer Effects of Buchu Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
Effects of Food Components on the Antibacterial Activity of Chitosan against Escherichia coli
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Effect of chitosan and chitosan-nanoparticles on post harvest quality of banana fruits
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
한국산 야생버섯 추출물의 항돌연변이원성 및 암세포 성장억제 효과
한국식품과학회지
2004 .08
반응표면분석에 의한 Chitosan 제조조건의 모니터링
한국식품과학회지
1999 .04
가공유의 품질개선을 위한 Chitosan의 이용
한국식품영양과학회지
2001 .08
0