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감마선 조사에 의한 소목추출물의 색상변화 및 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2007 .08
소목 추출물의 항산화 효과
한국식품과학회지
1996 .02
Effect of Gamma Irradiation on Color Characteristics and Biological Activities of Ethanol Extract of Lonicera japonica
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Effect of Storage Temperature and Antioxidant Additives on the Color and Physiological Activity of Gamma Irradiated Green Tea Leaf Extract
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
Mutation Breeding of Chrysanthemum by Gamma-Ray Irradiation and Tissue Culture
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Gamma Irradiation on the Biological Activities and Color Changes of Ethanol Extracts Lonicera japonica
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Effects of Gamma-Irradiation on Cooking Properties of Soybeans
Food Science and Biotechnology
1994 .03
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation (III) : On disinfection of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
방사선(放射線) 조사(照射)에 의(依)한 맥아역가증대(麥芽力價增大)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1969 .01
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation(II) : On disinfestation of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
Antioxidative Activity of Ginger Powder and Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidative Activity of Edible Insects Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
계육의 위생화 및 안전 저장을 위한 감마선 조사
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
Antioxidative Activity of Complex Extracts Using Biochemical Test in Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Gamma Irradiation on the Structural and Physiological Properties of Silk Fibroin
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Effects of Irradiation on Meat Color
Food Science and Biotechnology
2003 .04
식중독 세균에 대한 소목 추출물의 항균 활성
한국식품영양과학회지
2016 .07
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