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[P10-236] Effect of Young Radish Kimchi prepared with Young Radish containing Sulfur on Apoptosis is and Expression of Bax and Bcl-2 in AGS human gastric cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of Sulfur Enriched Young Radish Kimchi on the Induction of Apoptosis in HT-29 Human Colon Cancer Cells
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
[P10-206] Fermentation Properties of Young Radish Kimchi Prepared Using Young Radish Cultivated in the Soil Containing Sulfur and It's Inhibitory Effect on the Growth of AGS Human Gastric Adenocarcinoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-207] Antitumor Effect of Young Radish Kimchi Prepared with Young Radish Cultivated in the Soil Containing Sulfur in Sarcoma-180 Tumor Cells Transplanted Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-114] 3,3′-Diindolylmethane (DIM) induces apoptosis in HT-29 human colon cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Cordycepin Induces Apoptosis through DR3 Pathway in Human Colon Cancer HT-29
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Gamma-irradiated Chrysin Induces Apoptosis in HT-29 Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anticancer Effects of Black Soybean Doenjang in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Resveratrol Induces Apoptosis in SW 480 Human Colon Cancer Cell Lines
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Exopolysaccharides of Lactic Acid Bacteria Induce Cancer Cell Apoptosis in Human Colon Cancer Cell Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
마산 , 창원지역 중학생의 김치에 대한 기호도 및 섭취실태
대한영양사협회 학술지
2002 .01
[P8-355] Anti-cancer Activity of Orostachys Japonicus Methanol Extract in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P10-142] Antiproliferative Activity of Anthocyanins in Black Soybean against Human Colon Cancer Cell HT-29
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
A Clinical Study for the Effect of Kimchi Intake on Colon Health of Korean Young Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P10-267] Effect of Ethanol Extracts of Cinnamon on the Proliferation and COX-2 pathway of HT-29 Human Colon Cancer Cell Line
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P8-306] In vitro Anticancer Effects of Fermented Soy Sauce During Ripening Period in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
[P8-297] In vitro Anticancer Effect of Fermented Pu-erh Tea in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
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