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육계 에탄올 추출물이 HT-29 대장암 세포주의 성장 및 COX-2 기전에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2006 .11
[P8-355] Anti-cancer Activity of Orostachys Japonicus Methanol Extract in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality and storage characteristics of yogurt containing Lacobacillus sakei ALI033 and cinnamon ethanol extract
한국축산학회지
2016 .01
Cordycepin Induces Apoptosis through DR3 Pathway in Human Colon Cancer HT-29
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Anticancer Effects of Black Soybean Doenjang in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P10-142] Antiproliferative Activity of Anthocyanins in Black Soybean against Human Colon Cancer Cell HT-29
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Role of Keap1-NRF2-ARE Signaling Pathway in the Regulation of Human Colon Cancer Cell Proliferation by Food-Derived Flavonoids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P10-114] 3,3′-Diindolylmethane (DIM) induces apoptosis in HT-29 human colon cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Inhibitory effect of Hericium erinaceus extracts on HT-29 and CMT-93 colon cancer cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P10-104] Quercetin and kaempferol suppress the proliferation of HT-29 colon cancer cell and the production of inflammatory molecules without synergistic effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P8-306] In vitro Anticancer Effects of Fermented Soy Sauce During Ripening Period in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Exopolysaccharides of Lactic Acid Bacteria Induce Cancer Cell Apoptosis in Human Colon Cancer Cell Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-297] In vitro Anticancer Effect of Fermented Pu-erh Tea in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Gamma-irradiated Chrysin Induces Apoptosis in HT-29 Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Resveratrol Induces Apoptosis in SW 480 Human Colon Cancer Cell Lines
Food Science and Biotechnology
2004 .02
[P10-235] Effect of Sulfur Enriched Young Radish Kimchi on the induction of Apoptosis in HT-29 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
에탄올의 농도가 계피추출액의 지표성분 및 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1993 .06
계피분말을 첨가한 스펀지케이크의 품질특성
한국식품영양과학회지
2013 .04
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