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Antioxidant Activities of Fruits and Commercial Fruit Juices by Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) Assay
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P10-228] Antioxidant and Prooxidant Capacities of Green Tea Extracts Measured by Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) Assay
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-211] Antioxidant Activities of Several Sprout Extracts Using in vitro ORAC Assay and HepG2 Cell Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Changes in Phytochemical Contents and Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) in Smilax China L. Leaf according to Microbial Fermentation, Roasting, and Steaming
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P10-132] Antioxidant and Pro-oxidant Activities of Phellinus linteus Extract Measured by Oxygen Radical Antioxidant Capacity (ORAC) and 2',7'-Dichlorofluorescein diacetate (DCFH-DA) Assay in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Screening of the Antioxidant Activity from Medicinal Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-221] ORAC assay를 이용한 국내산 채소의 항산화 활성 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
In vitro α-Glucosidase Inhibitory Potential and Antioxidant Activity of Selected Lamiaceae Species Inhabited in Korean Penninsula
Food Science and Biotechnology
2009 .02
In Vitro 항산화능 측정법에 대한 특징 분석과 채소ㆍ과일 시료에 대한 적용 사례 고찰
한국식품영양과학회지
2011 .07
산업체 적용을 위한 양파껍질 추출물의 항산화활성
한국식품과학회지
2014 .06
In Vitro and Cellular Antioxidant Activity of a Water Extract of Saururus chinensis
Food Science and Biotechnology
2008 .12
[P8-108] In vitro and Cellular Antioxidant Activity of Major Compounds Derived from Vietnamese Edible Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Screening of Various Foreign Plant Extract for Their Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Possible Oxidation Promotion Activity of Plant Extracts with Reported Antioxidant Activities
Food Science and Biotechnology
1999 .04
Correlation between Solid Content and Antioxidant Activities in Umbelliferae Salad Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
제주 생물자원 착즙액의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2013 .06
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