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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant Activities of Fruits and Commercial Fruit Juices by Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) Assay
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Changes in Phytochemical Contents and Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) in Smilax China L. Leaf according to Microbial Fermentation, Roasting, and Steaming
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P10-132] Antioxidant and Pro-oxidant Activities of Phellinus linteus Extract Measured by Oxygen Radical Antioxidant Capacity (ORAC) and 2',7'-Dichlorofluorescein diacetate (DCFH-DA) Assay in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P8-211] Antioxidant Activities of Several Sprout Extracts Using in vitro ORAC Assay and HepG2 Cell Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
고기혼합물에서 지방산화와 관련된 prooxidants 와 antioxidants의 기작 비교
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
[P8-221] ORAC assay를 이용한 국내산 채소의 항산화 활성 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
In Vitro 항산화능 측정법에 대한 특징 분석과 채소ㆍ과일 시료에 대한 적용 사례 고찰
한국식품영양과학회지
2011 .07
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Comparative studies on the antioxidant capacities and catechin profiles of conventional and organic green tea
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Mechanism of Scavenging Reactive Oxygen Species of Tea catechins
한국식품과학회 심포지엄
2001 .06
[OP-09] Antioxidant, Tyrosinase Inhibitory, and Acetylcholine esterase Inhibition Activities of Green Tea, Green Tea Seed, and Green Tea Pericarp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
산업체 적용을 위한 양파껍질 추출물의 항산화활성
한국식품과학회지
2014 .06
In vitro α-Glucosidase Inhibitory Potential and Antioxidant Activity of Selected Lamiaceae Species Inhabited in Korean Penninsula
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Fluctuations in Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Green Vegetable Juices during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
Investigation into factors influencing antioxidant capacity of vinegars
Applied Biological Chemistry
2016 .01
In Vitro and Cellular Antioxidant Activity of a Water Extract of Saururus chinensis
Food Science and Biotechnology
2008 .12
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