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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSION
REFERENCES
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Optimization of Maillard Reaction between Glucosamine and Other Precursors by Measuring Browning with a Spectrophotometer
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Metabolomic Study on the Effect of Amino Acids on the Maillard Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Maillard reaction products in reaction flavor using mealworm according to amino acid precursors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
활성화에너지 분석을 통한 마이야르 반응 기반 TTI (Time-Temperature Indicator)의 고온 건조에서의 수분변화 가시화 가능성 검토
산업식품공학
2024 .08
Improved Antioxidant Activities of Maillard Reaction Products from Soy Protein by Lactic Acid Bacteria Mediated Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Beef Flavor Using Maillard Reaction with Chlorella Powder and Precusors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Maillard reaction과 조향기술을 이용한 어육 연제품 향의 연구와 응용
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Impact of the Maillard Reaction on Volatile Compounds in Edible Insect Oils Using HS-SPME-Arrow-GC/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Maillard reaction with xylose, yeast extract and methionine on volatile components and potent odorants of tuna viscera hydrolysate
Fisheries and Aquatic Sciences
2023 .06
우유단백질 유래 마이얄 반응 생성물의 기능성 소재개발
축산식품과학과 산업
2015 .01
Physiological importance and possible applications of β-substituted alanine synthase in plants
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Optimization of Decarboxylation Conditions for Cannabinoids from Cannabis Flower Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Glutathione and Cysteine on Mercury Tolerance in Plants
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effects of Searing Cooking on Sensory and Physicochemical Properties of Beef Steak
Food science of animal resources
2020 .01
Physicochemical Properties of Liquid Infant Formula Stored at Different Temperatures
한국축산식품학회지
2018 .01
Determination of Dissolved Organic Carbon Concentrations Using UV-Visible Absorbance for Water Samples in a Rural Watershed, the Republic of Korea
한국토양비료학회지
2022 .02
소고기 육수 향 특성을 구현하는 밀웜(Tenebrio molitor) 반응향의 최적화
한국식품과학회지
2023 .02
Rheological, Physicochemical Properties of Pickering Emulsion Gels Stabilized by SPI-Gellan Gum Maillard Conjugates for 3D Printing Inks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Cysteine 첨가로 배양된 소 수정란의 발달과 동결성 효과
한국수정란이식학회지
2016 .01
Optimization of Manufacturing Condition for Development of Reaction Flavor Induced Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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