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명란젓갈 및 부재료의 미생물 오염도 및 감마선 조사를 이용한 유통안정성 향상
Food Science and Preservation
2008 .08
[P4-09] Microrobiological and sensory characteristics of electron beam irradiated Myungran Jeotkal and its ingredients during storage at 4℃
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P2-29] A Study of Microbiological Changes and Sensory Evaluation of Imported Kiwifruit by Electron-beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Microbiological and physicochemical qualities of 3 kinds of laver products after electron beam irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
전자선 조사 양념 오징어 젓갈 및 부재료의 미생물학적 및 관능적 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2008 .12
Electron Beam 조사가 고추 및 생강 분말의 미생물학적 및 관능적 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
[P5-06] Quality Characteristics of Low-Salt Myungran Jeotkal Fermented by Vegetable-Origin Lactic acid Bacteria and Salt from Deep Sea Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effects of Electron-Beam Irradiation on Microbiological and Physicochemical Qualities of Powdered Meju and Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2001 .04
Electron Beam 조사가 고추분말의 이화학적 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
감마선 이용 저염 오징어젓갈 제조시 미생물적, 관능적 품질변화
한국식품과학회지
1999 .08
[P4-09] Effects of Electron Beam Irradiation on the Microbiological Safety of Angelica gigas Nakai
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P4-11] Effect of Electron Beam Irradiation on the Qualities of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
감마선 조사에 의한 복숭아의 미생물학적, 이화학적 품질 및 관능적 품질 변화
한국식품영양과학회지
2009 .03
글리신을 활용한 저염 오징어 및 명란 젓갈의 미생물 안전성 확보
한국식품과학회지
2019 .04
전자선 조사에 의한 국내산 신선 돈육의 미생물학적 및 관능적 특성 변화
한국식품과학회지
1999 .06
시중 유통 중인 젓갈의 미생물학적 안전성 평가
Food Science and Preservation
2018 .04
한국 재래식 메주의 이화학적 및 미생물학적 특성
Food Science and Preservation
2009 .04
전자선 조사가 분쇄 돈육의 저장 중 산화와 미생물적 안정성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2002 .01
Microbiological Identification of Beans Exposed to Gamma Irradiation (DEFT/APC Method)
Food Science and Biotechnology
2002 .06
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