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Observation of rheological properties of oleogels by different biopolymers and additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Preparation of edible oleogels by using various biopolymers with calcium carbonate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Surfactant and Cellulose Microcrystalline on Oleogels Formation Using Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Bacillus polymyxa YU-101 균이 생산하는 생물고분자의 이화학적 특성
산업식품공학
2019 .01
Loading mechanism of resveratrol in different multi-element oleogels systems and simulated digestion in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Applicability of phytosterol-based oleogel as a 3D printing material in physico-mechanical properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics of Muffins Using Chia Seed Oleogel as a Butter Substitute
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Bigels Based on κ-Carrageenan/Waxy Corn Starch Hydrogel and Candelilla Wax Oleogels for 3D Food Printing: A Fat Alternative for Mimicking Physicochemical Properties of Animal Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Bigels Based on κ-Carrageenan/Waxy Corn Starch Hydrogel and Candelilla Wax Oleogels for 3D Food Printing: A Fat Alternative for Mimicking Physicochemical Properties of Animal Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Edible Insect Hydrolysates by Various Proteases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Edible Insects and Future Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics and Production of Yanggaeng Prepared with Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Pre-treatments on the Physicochemical Properties of Pepper Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
항균 가식성 필름/코팅 개발 현황
식품과학과 산업
2017 .06
Edible Insects: Prospects and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quantitative Analysis of Vitamin B5 and B6 in Different Edible Parts of Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
식품 소재를 이용한 나노전달체의 제조 및 유식품 적용에 관한 고찰
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
Effect of Semi-Drying on Microbial and Physicochemical Properties of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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