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Observation of Physicochemical Properties of Edible Oleogels by Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Surfactant and Cellulose Microcrystalline on Oleogels Formation Using Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preparation of edible oleogels by using various biopolymers with calcium carbonate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Loading mechanism of resveratrol in different multi-element oleogels systems and simulated digestion in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Applicability of phytosterol-based oleogel as a 3D printing material in physico-mechanical properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Bacillus polymyxa YU-101 균이 생산하는 생물고분자의 이화학적 특성
산업식품공학
2019 .01
Characteristics of Muffins Using Chia Seed Oleogel as a Butter Substitute
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식품산업에서 물성분석장치의 활용 동향
식품과학과 산업
2018 .03
Quality Characteristics and Production of Yanggaeng Prepared with Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of pH on Rheological Properties of Dysphagia-Oriented Thickened Water
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
The Characteristic of Tenebiro Moliter Larvae Protein Oleogel and Its Application as a Solid Fat Replacer in Sweet Pan Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Correlating rheological properties of commercial chicken-based porridge to consumer preferences
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Bigels Based on κ-Carrageenan/Waxy Corn Starch Hydrogel and Candelilla Wax Oleogels for 3D Food Printing: A Fat Alternative for Mimicking Physicochemical Properties of Animal Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Bigels Based on κ-Carrageenan/Waxy Corn Starch Hydrogel and Candelilla Wax Oleogels for 3D Food Printing: A Fat Alternative for Mimicking Physicochemical Properties of Animal Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Preparation and Characterization of Stable Yuja Nanoemulsion using Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
학부모의 정보요구도에 기초한 식품첨가물 위해정보전달 스마트폰 애플리케이션의 개발
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
첨가제를 사용한 셀룰로오스 나노피브릴 현탁액의 유변특성 개질
펄프·종이기술
2017 .06
Modification of Rheological Properties of Cellulose Nanofibrils Suspension
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Fabrication of turmeric extract-loaded edible oleogels by encapsulation system-template
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Preparation of Biopolymer Coated Yuja Nanocomplexes to Control Flavor Release
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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